Dış Cephe

Sienka Küpeşte

{tp}
  • Anasayfa
  • Haberler
  • Dış Cephe
    En kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan dış cephe kaplama hizmetimizi sizlere sunmaktayız. Sienka Küpeşte olarak ; en çok beğenilen desenlerinin uygulandığı duvar panellerinden oluşan benzersiz bir koleksiyon sunuyoruz.
    Dış Cephe

    Sienka Küpeşte olarak; en kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan desenlerinin uygulandığı duvar panellerinden oluşan benzersiz bir koleksiyon sunuyoruz. Pratik bir şekilde uygulanabilen duvar panelleri binalarda etkileyici bir görünüm oluşmasını sağlıyor.

    Alev yürütmez özellikle olan ve bu sayede yangının büyümesine etki etmeyen dış cephe taş paneller mantolama çalışması sonrasında bina içlerinin yazın serin kışın ise sıcak kalmasına yardımcı oluyor.  Isı yalıtımı ile birlikte ses yalıtımı da sunan duvar kaplama panelleri istisnasız tüm binalar için rahatlıkla  tercih edilebilir. Kolay montaj özelliği bu ürün çeşitlerinin çok daha fazla ilgi görmesini beraberinde getiriyor.

    4 santimetre kalınlığında olan ve ekstra olarak verniklenen, canlı ve parlak bir görünüm sergileyen duvar panelleri UV boya ile renklendirildi için renklerini de uzun süre muhafaza eder. Çeşitli hava koşullarından etkilenmeyen ve aynı zamanda bina içleri için nem yalıtımı da sunabilen ürün modelleri  tüm teknik özellikleri ile beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Ayrıca sizlere sunduğumuz taş desenli dış cephe panelleri zehirli gazlar ya da endüstriyel gazlar içermiyor.

    Uzun Yıllar Sorunsuz Şekilde Kullanılabilen Dış Cephe Kaplama Panelleri
    Bozulma ve dökülme yapmadığı için gönül rahatlığı ile tercih edilebilen dış cephe panelleri uzun kullanım ömrü beklentisini fazlasıyla karşılıyor. Haşere barındırmayan bu ürünler deforme olmadan yıllarca kullanabiliyor. Asit, tuzlu su ya da endüstriyel gazlara karşı da yüksek mukavemet özelliği sergiliyor olması dikkatlerden kaçmıyor. Desenli olarak dizayn edilen duvar kaplama panelleri farklı renk seçenekleri ile zevkinize uygun bir seçim yapmanızı sağlıyor.

    Sizlere hem koyu tonları hem de açık renk tonlarını bir arada  sunuyoruz. Aynı zamanda pastel renklerle dizayn edilen ve bu sayede daha etkileyici, daha canlı bir duruş kazanan  tasarım seçeneklerine de göz atabilirsiniz. Tüm yıl boyunca duvar kaplama panelleri için en uygun fiyatları sunuyoruz. Siz de mantolama çalışmasında bu kaliteli şık tasarımları tercih edilebilir, beğendiğiniz model için hemen sipariş verebilirsiniz.

    Sienka Küpeşte